Lelaki lembut kantoi curi flavor vape.

Orang layan vape engko pun gedik-gedik nak layan vape jugak… Kalau modal tak cekang tu tak payah la nak badget vaper sangat. Hisap rokok jenama John sudah laa…

Kalau tak mampu tu buat jela cara tak mampu tak payah la sampai nak mencuri bagai.

Mamat acah-acah vaper ni kantoi mencuri flavor kat salah sebuah kedai vape yang tak diberitahu lokasinya. Slumber je dia kebas flavor kat kedai vape Cina ni…lepas tu buat-buat tanya pasal vape pulak adoiiiii memalukan betul la.

Orang melayu spesis macam ni la yang menyebabkan busuk nama satu kroni, pasal taik-taik kecik macam ni busuk habis nama orang Melayu. Mula la kena label orang Melayu pemalas la suka mencuri la haishhhhhhh!

Tapi kadang-kadang tu duit ada cuma perangai tu yang suka mencuri, sayang nak beli pakai duit sendiri so ambil keputusan mencuri untuk kepuasan.

Mungkin makan atau guna benda curi ni lebih sedap kot noh….maybe feel dia lain macam kot, iyela benda free kan mana tak sedapnya.-TiraGomez/UtaraNews.com