Lelaki Ini Sedang Cari ‘Teman Wanita Upahan’ Untuk Elak Kahwin

Hahhahahha… Banyak tengok drama lelaki ni!!! Macam tulis skrip aje Miss Hana baca semua tu. Ni nak main-main or betul-betul tak tau la.  Wallahu a’lam.

Tak kan nak ikut sebijik-bijik dalam drama ‘Teman Lelaki Upahan’ ty kot. Tau la drama tu dapat sambutan hangat dan masih segar di ingatan peminat drama tu!!

Baru-baru ni seorang lelaki memuat status di Facebook UKM Confession jadi viral di Twitter dan Facebook tengah mencari ‘teman wanita upahan’ nak elak dari kahwin . Yang tak boleh blah tu semua pembelanjaan di tanggung beres oleh sang lelaki ni.

Lelaki tu pun baru aje berusia 20 tahun tapi dok offer semua tu dah macam orang kerja pangkat besar-besar aje! Tak tau la kan anak orang kaya mana ke kan!! korang baca la sendiri semua tu and nilai sendiri! MissHana/Utaranews.com

ep2p-5small