Bini Fizz Fairuz serang "minah gedik" di laman sosial

Isteri manalah yang tak hangin satu badan bila dapat tahu suami sendiri dok menggedik dengan wanita lain.. Mungkin itu yang berlaku kat Almy Nadia, tak lama lepas kecoh isu suaminya Fizz Fairuz didakwa menggatal dengan pelakon baru Fara Mendoza..

Almy menerusi laman Instagramnya muatnaik satu status perli minah gedik Fara ni.. Almy rasa minah ni tak ada banyak  job dan nak job sebab tu nak cari publisiti murahan.. Almy dengan sinis minta penerbit drama ambil minah gedik ni untuk berlakon drama..

“almynadia86 Assalammualaikum semua selamat petang.. Hujan lebat petang nih ribut.. Hihihihihi apa2 pun sy gelak dulu.gelak sambil golek2 ngan anak .. Menikmati hari yg sejuk nih… Ok dah habis intro meh kami nak viralkan benda nih pulak.. Jom semua kita “FOLLOW ARTIS BAHARU INI” kesian this girl tak ramai FOLLOWER.. Pd DIRECTOR2 PRODUSER2 diluar sana please ambil ARTIS BAHARU ini berlakon.. Kesian this girl tak bnyk job.. This girl nak job.. Pls pls.. Kesian la kan dia.. #hahahahahhahaahahhaahhaha#kauigtkaubolehlps#kauigtkaubesarsgt #jgnkacauumahtanggaaku #jgncuba2 @ayang_abbas @fizzfairuz,” tulis Almy..

Tapi, tak lama lepas tu, Almy telah padam status tersebut.. Laa, sebab apa yang padam? Dah nak perli minah tu tak payah la padam, biar je minah tu baca.. Kasi sentap sikit hati minah tu bila baca..

Apapun, Fara masih tak berdiam diri pasal kes dorang ni, dia mendakwa ada bukti lelaki yang berbual dengannya di Wechat sememangnya Fizz.. Setakat ini bukti tu dia masih tak keluarkan lagi.. Sama-samalah kita tunggu bukti seterusnya.. Miss A/UtaraNews.com

ep2p-5small