WOW!!! Parking kereta F1 depan rumah semasa hari raya???

Nohhhhhhheeeehhhh… Puas hati!! Sekali balik beraya bawak balik kereta racing Formula 1 terus balik kampung… Apa tak kata parking elok ja depan rumah. Gah giler berjemur dekat depan rumah tue.

Fuhhhhh serius rare habis.. Ntah sapa la yang buat kerja gila macam ni tak tahu la hahaaa. Mau balik kampung naik kereta ni tobat tak lewat sampai kampung.. Tapi kalau kena hadap kesesakan lalu lintas takde maknanya jugak bawak kereta high speed macam ni.

Tapi Gomez tak rasa yang kereta ni dorang bawak kat jalan raya.. Maibe dorang bawak balik naik lori kot lepastu park kat sikit. Kalau naik jalan raya atau highway mesti orang ramai dah tangkap gambar upload dalam laman sosial daa.

Tapi sempoi kan.. Mana ada lagi orang buat macam ni. Budak-budak nak beraya pun macam yakin sikit. Yela mesti dorang ingat owner rumah ni duit bayar sebab ada kereta mahal so duit raya dapat banyak sikit haha!-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2