Ummah melayu bangga tayang baju kurung mahal RM2300

Wahhhhhhhhh! Wahhhhhh!! Untung la dapat baju raya yang harganya mencecah riban-riban sepasang. Kita orang biasa-biasa ni mampu beli yang seratus dua je betul tak?? Tidak pun cuma recycle pakai baju raya tahun lepas je sebab tak mampu.

Tapi untung la awek ni sebab kannnnn… Boifreind dia kan….. Belikan dia baju kurung untuk raya ni dengan harga RM2300 sepasang. Perhhhhhhh dah sama harga macam sekor lembu dah hahaaaa! Beli lembu untuk kekah raya korban pun bagus.

Fuhhhhhhh boifen dia anak menteri ke ekkk yang boleh belikan baju dengan harga macam tu untuk awek. Ini baru awek belum lagi jadi isteri… Belum lagi kawin sudah curahkan kasih sayang melalui duit hahaa! Kawin nanti masak la ko nak cari duit.

Sapa suruh ajar bermewah sangat kan…. Ala biar la dorang mampu haaa macam Che Ta kan yang baju dia harga RM4000 tue. Hahaaaa rompak baju saja pun dah kaya huhu itu pun kalau ada emas la kat baju tu, yela dah mahal sangat.

Kalau yer pun dapat barang mahal, diam-diam sudah la fikir la sama hati orang yang beraya secara ala kadar ni. Dorang lagi sedih sampai ada yang takde baju raya langsung haaa. Jangan nak menunjuk sangat.-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-5small