Seni Unik!! Gabungan manusia dan makanan.

Satu keunikan yang hebat!!! Kalau tak tengok betul-betul memang tak perasan ada muka orang kat tengah-tengah tu kan! Miss Hana ingat lukisan biasa-biasa aje.

Ni tercetusnya idea dari seorang fotografer dari Brasilia iaitu Junior Luz. Dia dapat idea pun sebab dia suka berkhayal. Hhehehhe..

“Aku selalu melihat orang dan berkhayal bagaimana jika muka seseorang yang dilindungi oleh makanan,” kata Luz.

Orang berseni ni Miss Hana tak dapat faham sangat macam mana diorang berfikir. Hhhuuhhhuu.. tema untuk hasil karya Junior ni bertemakan ‘cara-comid’ menggabungkan manusia dengan makanan. Owwwwhhhh…

Model yang dijemput tu memilih makanan kegemaran masing-masing. Dalam gambar tu just nampak mata dan mulut aje. Badan diorang dilindung dengan makanan pilihan masing-masing.

Kipidap Junior!!!!!!..buat more lagi yang dapat buat terlopong mulut orang bila tengok. – MissHana/Utaranews.com

ep2p-5small