Pelanggan jumpa kepala paip dalam kotak ayam goreng..

Kalau sebelum ini pelanggan dihidang ‘tikus goreng’, kali ni apa pula agaknya yang menggemparkan semua orang?

Seorang pembeli ayam goreng di sebuah kedai di Queensland, Australia terkejut apabila mendapati ada paib tembaga kecil dalam kotak makanan take away miliknya. Amboi paip tembaga tu souvenir ke???kihkihhhh..

Menurut laporan Daily Mail, paip tembaga tu digunakan sebagai pemberat kertas agar ayam goreng muat dengan saiz kotak take away. Masa diorang tengah buat tu tak perasan paip tembaga tu ikut masuk bersama ayam goreng di dalam kotak.

Itulahh…, lain kali kalau buat kerja kena hati-hati. Jangan sampai pelanggan saman pula! Lebih teruk nanti kedai dah tak laku sebab kecuaian macam ni. Jangan sampai pelanggan anggap buat kerja tak kemas dan bersih! – MissHana/Utaranews.com

ep2p-5small