Panas! Ayda Jebat Kecewa Dituduh ‘Plastik’ Oleh Sharifah Sakinah?

Advertisement

Kekecohan yang berlaku antara Ayda Jebat dan Sharifah Shakinah cukup mengejutkan ramai pihak. Kisah ini bermula apabila Ayda Jebat terkejut dan terpinga-pinga apabila Sharifah Sakinah telah bertindak menyerangnya di lokasi temuramah dan telah mengelarnya sebagai seorang ‘plastik’ dan bermuka-muka. Fuh! beraninya Sharifah Sakinah bertindak sedemikian?

Ayda Jebat turut dituduh suka memburuk-burukkan Sakinah sebagai seorang pelakon serta gemar bercakap belakang dengan orang lain. Kekecohan tersebut telah berlaku hampir 5 minit berjaya dileraikan oleh krew temuramah stesen televisyen terbabit.

Menarik : Video Pelukan Erat Ayda Jebat Dan Zul Ariffin Dalam M.A.I.D Cetus Kontoversi

ayda jebat

Tetapi jangan risau kerana ianya semua lakonan semata-mata yang telah dirancang dari awal oleh team Melodi Raya untuk menyampaikan anugerah khas kepada Ayda Jebat iaitu anugerah pelakon wanita popular baru-baru ini.

Memang cuak giler muka Ayda Jebat dengan kejadian tersebut namun semuanya berjaya dikawal oleh Sharifah Sakinah yang bertindak sebagai dalang. Apa pun Sharifah Sakinah dan Ayda Jebat memang pelakon terbaik! .

Prank yang dirancang oleh team Melodi Raya berjaya membuatkan Ayda Jebat yang dikenali sebagai pelakon giler-giler kecut perut kerana perkara tersebut. Semoga Ayda Jebat tidak berkecil hati dengan prank yang terlajak bagus itu!

9 total views, 9 views today

ep2p-5small