Lisa Surihani Dan Yusry Buat Persiapan Lebih Berbelanja Barangan ‘Baby’

Advertisement

Berita mengenai kehamilan pelakon Lisa Surihani amat menggembirakan hati para peminat apatah lagi bagi Yusry KRU sendiri. Sedia maklum usia usia kandungan Lisa Surihani telah masuk 3rd trimester iaitu sekiyat 7 bulan. Yusry dalam pada itu akui persiapan raya tahun ini lebih kepda membeli barangan keperluan anak sulung yang bakal lahir nanti berbanding diri sendiri.

Menarik artikel berkaitan:- Bayi Pertama Lisa Surihani Dan Yusry Dijangka Lahir September Ini!

Lisa Surihani Dan Yusry Buat Persiapan Lebih Berbelanja Barangan ‘Baby’

“Perbezaan paling ketara antara saya dan Lisa ialah tidak membeli barangan sendiri, tak kisahlah baju ke, kasut atau sebagainya, kami berdua sentiasa masuk ke kedai ‘baby’ untuk melihat barang-barang yang sesuai.

Menurut Yusry jika sebelum ini Lisa dilihat suka bershopping namun semenjak hamil dia lebih suka berbelanja barangan ‘baby’.

“Sebelum ini Lisa memang ‘kaki shopping’ tapi semenjak hamil ini, dia pun sama juga suka membeli barangan ‘baby’ yang sesuai untuk digayakan, bilik pun saya dah hias sikit-sikit sebelum lahirnya anak saya nanti,” kata Yusry.

Dalam pada itu, Yusry turut memberitahu dia akan membesarkan anaknya itu seperti kanak-kanak biasa.

“Saya berkeputusan seperti ini tidaklah bermaksud untuk simpan anak saya mahu nak sangat eksklusif, tetapi saya mahu anak saya itu membesar secara bersahaja dan normal.

“Tetapi sekiranya saya berjalan-jalan atau bersiar-siar di luar dan ketika itu ada peminat nak bergambar, saya tak halang, itu adalah perkara biasa sebagai ‘public figure’,” kata Yusry akhiri bicara.

14 total views, 14 views today

ep2p-5small