Lelaki mithali sanggup gaduh dengan Guard & Nurse di Hospital demi Isteri.

Whoaaaaa… Untungnya dapat suami caring and mithali macam ni!! Minta-minta bakal suami Miss Hana pun macam ni. hehhehehheh…

Si suami yang degil dan tetap dengan pendirian dia nak teman isteri dia yang mengandungkan anak diorang yang ke-7 di wad. Si isteri tu pun baru aje mengandung tiga bulan and ada keluar darah. Tu si suami ni risau sangat.

Walaupun dah dihalang banyak kali sampai nurse dengan guard pun dah bosan nak menghalang lagi.

Dibiar aje lelaki tu teman isteri dia. Mula-mula tu si suami tu disuruh tunggu kat luar aje tapi setiap 10 minit dia dok masuk tengok isteri dia. Last-last nurse dan guard biar aje la.

Bukannya apa kan, tu kan wad perempuan so nurse tak nak la pesakit lain rasa terganggu dengan kehadiran lelaki. Ada la yang tertanya-tanya lelaki tak kerja ke?? Anak yang lain sapa yang jaga??

“kak (walau sebaya) isteri saye bukan ari2 masuk wad. Saye kena teman die. Die mengandungkn anak saye. Keadaan dan emosi die sangat tak stabil.

Saye kena teman die. Anak-anak saye yang lain saye minta tolong atuk dan mak cik diorang tengokkan. Saye kerja sendiri kak..masa saye boleh adjust..yang penting isteri saye ni.” kata si suami.

Terharunya hati. Huhhhhuuuh…. Ini dinamakan seorang suami yang baik yang nak hidup susah senang bersama. Hihhhhiihhi.. MissHana/Utaranews.com

ep2p-5small