Langgar kereta kekasih sebagai balasan curang..

Hhhhhuhhhuu..gara-gara kawan ada affair dengan awek sendiri cara nak lepas geram tu langgar  aje kereta kawan tu sampai penyek. senang ceritakan. Nasib baik tak di bunuh kawan dia tu.

Di Darwin, Australia, seorang lelaki, 29 nekad langgar kereta kawan dia sampai penyek berang kerana ada affair denga awek dia. Sapa tak panas hati kan kalau jadi macam tu!

Aksi dia buat tu post kat media sosial tanda puas hati. Hhahahha. Macam-macam la orang nak puas kan hati tengah marah. Kereta dia naik tu pun pacuan empat roda, memang penyek la kereta tu kan.

Tak tahu la reaksi kawan dia tu kan? Marah ke.., or senyap aje???? Korang rasa? Curang ni tak akan jadi kalau salah seorang tu tak melayan kannn…. MissHana/Utaranews.com

ep2p-2