Jubah #kipidap Ayah Rani Kulup jadi Viral di laman sosial.

Wahhhhh.. Hebat betul Ayah Abdul Rani Kulup ni, kalau dulu setakat famous kat dalam facebook dan hampir-hampir mendapat tawaran berlakon. Tapi kini Ayah beralih angin pulak ingin jadi seorang businessman yang berjaya.

Nak jadi saudagar jubah pulak lepas ni haahaha! Ayah sudah pun keluarkan jubah Kipidap untuk korang pakai raya tahun ni. Haaaa baju raya dah beli belum?? Kalau belum boleh la try beli jubah keluar Ayah Rani Kulup ni.

Sehelai dijual dengan harga RM150 siap dengan pakej lencana lagi tauuu! Haaa bukan takat tu saja Ayah jugak baik hati nak bagi Rayban secara percuma. Tapi Rayban local jala kalau hat original punya habis botak kepala dia.

Kalau korang nak tampil bergaya dan kacak untuk hari raya nanti boleh la cuba yer mana la tahu dapat awek baru ke kan kihkihhh. Haaaa beli jangan tak beli kalau tak beli Ayah report polis hahaa! –TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2