Foto Bunga Cinta Lestari Pegang Air Botol Cetus Kontroversi, Kantoi Tak Puasa!

Advertisement

Bunga Citra Lestari sebelum ini banyak mencetuskan kontroversi berikutan penampilannya yang sentiasa sek$i dan tidak melambangkan seorang yang beragama islam. Malah ‘Fesyen ‘Sexy’ Bunga Citra Lestari Buat Peminat Sedih‘ cukup membuktikan ramai peminat terkilan imejnya yang tidak melambangkan status sebagai seorang ibu.

Kontroversi terus terpalit apabila Bunga Citra Lestari didakwa tidak berpuasa di bulan Ramadhan gara-gara berkongsi fotonya sedang memegang sebotol air di siang hari hadapan sebuah vending machine ketika bercuti di Tokyo Jepun.

bunga citra lestari di london

Disebabkan tersebarnya foto tersebut, Bunga Citra Lestari terus dihentam peminat dan rata-rata terkilan jika BCL tidak berpuasa.

Namun peminat juga harus sentiasa berfikiran positif dan anggap sahaja Bunga Citra Lestari hanya membeli air itu untuk anaknya atau mungkin dia tidak puasa kerana datang bulan. Kerana sekeping foto, Bunga Citra Lestari terus dihimpit kontroversi dan paling terus dituduh yang bukan-bukan.

Bunga Cinta Lestari Tak Puasa, Pegang Air Botol Di Siang hari

Pesanan kami buat semua artis, janganlah terlajak berani berkongsi foto yang boleh mencetuskan kontroversi. Kan tak pasal-pasal jenuh nak menjawab segala soalan peminat. Di bulan yang baik ini elok sangat lah berfikiran positif, fokus sahaja kepada ibadah puasa.

69 total views, 69 views today

ep2p-2