Dewi Remaja bangga tayang aksi bersama boyfriend atas katil

Peserta Dewi Remaja 2015 paling dikenali Miss A rasa ialah Mawar Rashid.. Pemenang Dewi Remaja iaitu Rasya Rizrose pun tak famous macam Mawar ni.. Famous bukan sebab bakat ok! Sebab kontroversi murahan je wei..

Tak habis lagi pasal gambar seksi dia, kini kecoh pulak gambar dia dok berpeluk sakan dengan kekasih hati.. Dok berpeluk kat atas katil pulak tu, buat apa tu Mawar oit? Berani pulak tu dok kongsi gambar mesra dia kat laman sosial..

Bangga agaknya nak tunjuk kat orang, dia dah ada kekasih sehidup semati.. Habis teruk la ko kena kecam dengan keyboard warrior.. Nak tulis peminat, rasanya Mawar ni tak ada peminat kot..hahaha..

Korang baca la sendiri komen-komen yang ditujukan pada Mawar tu, Miss A pun tak sampai hati nak baca.. Kejam sangat gelaran yang diberi dorang kat Mawar..

Dari pemerhatian Miss A la pasal budak Mawar ni, dia memang suka wujudkan kontroversi murahan.. Dah tahu diri tu ‘public figure’ suka jugak nak muatnaik gambar bikin kontroversi.. Patut dia ni masuk pertandingan ‘Dewi Kontroversi’ je.. Confirm menang.. Miss A/UtaraNews.com

ep2p-5small