Biadap! Budak Arab selfie dengan mayat Atuknya..

Makkkk aaaiiii……biadapnya budak lelaki ni!!!!!!! Dimana sikap menghormati orang yang dah meninggal??? Budak lelaki tu berkelakuan biadap dan tak bermoral selfie dengan mayat datuk dia sendiri!!!

Budak lelaki dari Arab Saudi ni selfie dengan mayat datuk dia and then post kat media sosial dengan caption “good bye grandpa”.

Dah la dengan TERJELIR lidah bagai…hurrmmmm..masa tu tak ada ahli keluarga lain ke kat sana?? Macam mana dia boleh terlepas selfie macam tu kan????

Gambar tu buat ramai orang marah gila dan anggap benda tu memang biadap dan tak bermoral. Kalau Miss Hana pun panas hati dengan perangai budak lelaki ni!!! tak hormat langsung dengan mayat datuk dia.

Bukan orang lain pun darah daging sendiri juga kan..!! Pihak Arab Saudi siasat kes budak ni lepas dapat aduan dari orang ramai.

Kalau jumpa tu denda aje budak tu biar dia serik!!! Dibiarkan nanti kat sapa pula dia akan buat kan. So siasat sampai dapat agar benda tak jadi ikutan orang lain pula! MissHana/Utaranews.com

ep2p-5small