Pompuan ni kena tinggal boifren sebab materialistik terlampau.. Ambik hang!!

Zaman sekarang ni boleh dikatakan semua pakat gila nak menunjuk sapa lagi hebat, life goals la relationship goals la kejadah semua tu. Bagi yang kaya boleh la nak goal-goal segala, bagi yang kurang berkemampuan macam mamat ni, berak la jawabnya.

Conversation yang viral ni nampak sangat yang awek mamat ni terpengaruh sangat dengan gambar-gambar yang viral kononnya relationship goals kat laman sosial. Sampai nak pujuk pun suruh buat macam dalam gambar relationship goals.

Last-last padan muka minah ni kena tinggal terus, sebab desperate sangat suruh buat relationship goals tapi pasangannya kurang berkemanpuan. Haishhh tak reti hargai pasangan langsung, syukur la dapat laki bertanggungjawab macam ni tahu jaga family, betul tak?

Ini tidak, nak goal-goal bagai puihhhh! Itulah terpengaruh lagi dengan benda macam tu.. Kaya boleh la nak surprise kan pasangan macam tu. Len kali pi cari yang kaya nohh hahaaa!.-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2