My Kuali: Toast n soup jer.

lunch untuk tuan tanah yang kurang sihat, batuk dan selesema pulak…. menjelang setengah tahun duk kat Penang, ni dah kali kedua kak rose demam, batuk dan selsema… don’t know why….macam tak serasi jer duk penang ni kan…. tapi bila semalam cakap cam tu kat doctor, dia kata Penang is very nice place to live in sambil pot pet asked me to avoid taking of fried food, yang sejuk2 bla bla bla… especially yang kat gerai2 tu…. alahai doctor Lee, kat penang ni tak jumpa lagi gerai goreng pisang. nak makan kalu semua kena buat sendiri je!

since banyak nak kena pantang, kita buat yang mudah2 jer…. tapi toast tu tetap jugak sapu butter, and sup tu ade butter dalam tu kan. camner tu? ok la kot agaknya asalkan tak bergoreng kan…. dan harap2 selsema dan batu tu akan cepat hilang….

selamat sudah lunch tadi…. toast cicah dalam creamy chicken sou. Alhamdullilah dengan rezkinya.resepi sup ni ada kat sini ya

ep2p-5small