Kongsi gambar lucah dalam group Wechat.

Terkejut Gomez bila ada orang kongsi gambar screen shot terlampau ni, mak aiii open giler-giler ah sampai gambar lucah dorang sendiri pun dorang kongsi buat macam takde papa je. Nampaknya dorang dah salah gunakan aplikasi Wechat yang disediakan ni.

Dalam satu group wechat yang diberi nama ‘Taik Danok’ ni boleh pulak dorang kongsi Sight buat tarian ghairah. Buat setakat tu je, siap kongsi Sight lucah lagi tu dasyat aihhh ! Sight ni lebih kurang macam video dorang sendiri lah.

Ada jugak yang kongsi Sight dorang tengah romen.. Nauzubillah sosial sungguh bebudak sekarang ni. Ingatkan anak murid je yang hantar gambar bogel kat cikgu. Rupanya budak-budak kononnya raver ni lagi sakan beb.

Bukan setakat kaki disko je.. Siap sekali melucah buat maksiat sekali dorang kongsi pengalaman dorang. Lepas tu tak malu pulak tu kongsi gambar lucah buat tatapan semua. Perhhhhhh !! Dunia akhir zaman betul.-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-5small