Gambar Bogel Tasha Shila dan Lucah Tersebar di Instagram?

Gambar Bogel dan Lucah Tasha Shila Tersebar di Instagram

Malang tidak berbau apabila lepas satu-satu seorang artis Malaysia ini, Tasha Shila terus dikaitkan dengan kontroversi. Tetapi kontroversi gosip ini lebih besar dan meletup apabila berita terkini yang Berita Semasa terima, apabila pengguna dan peminat Tasha Shila di media sosial seperti Instagram mengatakan gambar pelakon wanita popular di Malaysia yang sedang meletop hari ini adalah gambar bogel Tasha Shila yang tersebar dan viral di Instagram.

Dakwaan konon gambar bogel Tasha Shila yang dikatakan pengguna Instagram ini disebabkan apabila mereka melihatkan beberapa foto dan gambar Tasha Shila yang lain untuk dibuat perbandingan tatkala selebriti itu berdiri di hadapan cermin sambil memegang telefon pintar iPhone (smartphone) miliknya. Sekaligus mereka terus mengaitkan ia adalah gambar bogel Tasha Shila.

BACA BERITA INI : B1A4 di Malaysia : Artis KPOP Cium & Peluk Gadis Melayu Bertudung? Ini Nasihat Khairy Jamaluddin!

foto2

Tasha Shila telah pun memberikan kenyataan di Instagram si empunya badan yang dituduh ada kaitan dengan gambar bogel Tasha Shila :

“Sabar itu indah. Terima kasih atas sokongan kalian,” kata Tasha dalam satu komen di laman Instagram miliknya. Selain itu, pelakon ini juga memuatnaik gambar bersama keluarganya dan menyatakan keluarganya sentiasa bersama dirinya.

Berita Semasa berharap artis Malaysia, Tasha Shila dapat menerima ujian besar dan dakwaan oleh pengguna media sosial seperti di Instagram. Semoga lebih kuat di masa hadapan. Ada hikmahnya apatah lagi kita mahu menghadapi bulan puasa Ramadhan 18 Jun 2015 ini.

Gambar Bogel Tasha Shila dan Lucah Tersebar di Instagram?

Fb-Button

Siarkan Komen Anda di Facebook

Komen Bernas di Berita Semasa

ep2p-5small