Fitnah PDRM guna gambar edit.. Bodoh betul!!!

Haha! Nak buat fitnah kat orang tapi edit gambar pun tak betul.. Apa laaaa! Terserlah kebodohan di situ. Kononnya si pemilik akaun Facebook Ayahnda Razak Dahaman Fans Club ni nak fitnah PDRM tapi tak menjadi.

Mungkin admin page ni baru lepas kena saman kot sebab tu dia marah sangat kat geng polis ni. Katanya kebanyakkan saman yang polis Malaysia keluarkan paling banyak orang melayu yang kena. Lepas tu motif pistol kat tangan tu katanya nak ugut rakyat, mintak rasuah.

Puihhhh!! Dah korang tak ikut peraturan jalan raya memang kena saman ler.. cer korang patuh jer peraturan mesti tak kena saman punya la. Tak ikut undang-undang nak salahkan pihak polis pulak.

Ntah apa la yang dorang dapat bila buat fitnah macam ni.. dapat diskaun saman ka?? Sanggup noh edit sampai macam tue sekali terang-terang nampak gambar palsu, lain kali kalau nak buat fitnah tu edit gambar pakai otak yer.. Apelahhh!-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-5small