Beef lasagna Sri Kijang mari!

beef lasagna untuk lunch diawal bulan June….tapi bukan kak rose yang buat… ada kawan kat sini yang memang amek oder untuk lasagna dan jugak meat ball carbonara. memudahkan orang yang macam kak rose, malas nak masak! berebut2 menternak lemak dengan beef lasagna yang cheesy ttu!

satu pack ni sekali ngap sambil mengadap komputer, sedar2 dah habis!

 another pack untuk dinner petang nanti pulak…. selamat dah, boleh gantung piyok ari ni!

 soo beefy n juicy, tinggal aluminium foil yg dah kosong…. tapi still I miss sooo much yang ni, lanai kijang punya!

ep2p-5small