Bazar Ramadan yang langsung tak ada perempuan..

Tersangat-sangat simple bazar Ramadhan yang terletak di Arab Saudi ni.. Khemah pun takde. Dorang cuma berniaga dengan hanya berbekalkan barang niaga dan meja saja. Itu pun meja kecik je.

Kalau kita tengok bazar dekat Malaysia ni, perhhhhh!! Macam dengan buat festival makanan je kan. Meriah ya amattt sampai ada yang berlaku pembaziran la. Berlainan sangat dengan tempat dorang ala kadar je cara dorang berniaga.

Apa yang penting utamakan kebersihan.. Tapi korang perasan tak apa yang lainnya kat dalam gambar ni?? Bazar dorang takde seorang pun kaum hawa.. Bukan hanya peniaga je semua kaum adam tapi customer pun takde kaum hawa.

Nampak tak dorang punya jaga kehormatan sampai macam tu sekali.. Ini baru betul kaum adam cari rezeki ye dok? Kalau kat sini fuhhh besepah.. Lagi ramai awek lagi best sebab boleh cuci mata haha.-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2