Acara lucah di Universiti di Singapura untuk pelajar? Biar betul!!

Kem orentasi yang diadakan di Singapura ni sesuai sangat diberi nama kem Ayuh Ghairah Beramai-Ramai, hahaa! Giler ahhhh geng laki mesti tanak lepaskan peluang untuk sertai kem orentasi ni, best kot haha!

Eshhh…eshh..eshhhh!! Tak patut sungguh lah, kalau nak open minded pun jangan sampai perkara yang memalukan pun korang ter’open’ sekali. Malu la sikit kita ada maruah masing-masing kot, ker orang yang join kem orentasi ni semuanya takde maruah??

Ntah la apa motif Universiti ni adakan acara macam ni kat pelajar dorang, mungkin nak bagi cepat mesra kot. Yela nama pun pelajar baru kan mesti la malu-malu pada awalnya.

Pada pendapat Gomez, kalau macam ni la cara Universiti kat Singapura nak cepatkan pelajarnya untuk beramah mesra.. Gomez sarankan baik dorang buat pusat asuhan siap-siap. Mana tahu cukup sembilan bulan Universiti dorang timbang cucu ker kan.

Ehhh tak mustahil okey, kalau macam ni cara dorang gunakan memang terrrrrrr…. La nanti. Kesian dekat pelajar perempuan dorang, nasib la dapat Universiti mereng macam ni.-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2