PANAS!!! Jentera MCA #PRKPermatangPauh Dipukul Ketika Berkempen!

Nampak gayanya pembangkang betul-betul sudah tergugat dengan kehadiran MCA di Permatang Pauh…

Puak-puak pembangkang ini memang agaknya tidak boleh diubah asal berkempen sahaja mesti ada keganasan…kata Permatang Pauh kubu kuat..sampai pukul jentera MCA di Permatang Pauh tu kenapa?

Nanti adalah tentera upahan pembangkang dakwa jentera MCA lembik..baru kena sikit dah buat report polis..ini bukan soal lembik atau tidak..ini soal demokrasi dan keadilan rakyat Malaysia untuk berkempen…kalau hendak disoalkan siapa lembik..Anwar Ibrahim lagi lembik..baru kena gigit nyamuk dah riuh satu Malaysia…

Kes ini berlaku ketika MCA sedang berkempen dalam satu siri ceramah ‘WarTruck’ pada malam kelmarin di Taman Kelisa Emas, Seberang Jaya…ketika itu Doctor Leong Kuang, Wakil MCA Kedah sedang berucap..sejurus menghabiskan ucapan Dr Leong turun untuk bersalaman dengan orang ramai..

Ketika ini Dr Leong disapa dengan kata-kata kesat “Doctor Tiada Otak Kerana Makan Taik”..Seorang pengiring cuba meleraikan keadaan terus ditumbuk sehingga jatuh.. 

Makin hendak tempoh pembuangan undi. Penyokong pembangkang semakin ganas..ingat Permatang Pauh kawasan Anwar dan Isteri maka penyokong boleh buat sesuka hati lah agaknya…People Wants Justice Not Violence!

bawah ini beberapa keping gambar dan laporan polis…

ep2p-2