My Kuali: Popia inti jejari ketam

 Buat popia dengan inti jejari ketam yang dok betapa dalam freezer…. mula tu nak isikan dengan udang tapi punyalah malas nak kopek udang tu, so jalan paling senang dah tentunya dah sedia ready jejari ketam ni… belah memanjang dan sagatkan sedikit carrot n sedikit tauge… tumiskan, buh sedikit pati ikan bilis dan toskan sekejap.  dan bungkus lah dengan kulit popia tu…

 dah siap goreng, makan hangat2 dengan home made cili sos yang sedap ni… laju jer jalan, tak sedar dah habis….

buat banyak dan frozenkan… bila datang vitamin m, ada dah menu untuk penyelamat…. tinggal nak goreng jer kan dan sos pun memang dah ready, apa lagi bertambah2 lah vitamin m nak menepek!

ep2p-5small