Jus limau kasturi asam boi

cuaca panas terik dan membahang membuat asik nak minum jer…. so apa kata sediakan jus sempoi yang sedap ni…. no sugar added, just perah asam limau tu, tapiskan, buh air n 3 ketul asam boi… ready untuk dinikmati di hari yang panas ni…. satu jug beso pun tak cukup nanti.

buah asam limau yang kak rose bawak dari kampung, banyak. mekasih mak. tangan dan jari2 mak memang sangat menjadi kalau bertanam… green fingers bak kata omputeh…meh la kita nikmati jus ni…..slurpppp.

ep2p-5small