Hanya student UITM saja boleh pakai, bukan UITM semua Hancurr. Betul ke ni???

Korang semua ingat lagi tak kes seorang pelajar lelaki yang selfie kat atas pentas masa majlis konvokesyen tempoh hari. Ramai yang tak boleh terima bila tindakan pelajar tu dianggap tidak menghormati majlis dan protokol.

Susulan dari tu Gomez terjumpa satu status Facebook milik sorang awek ni.. Amboiii dia punya berlagak tu mengalahkan anak perdana menteri aihhh! Siap dia suruh hormat lagi tu.. Perhhhhhh!!

Pastu siap mention lagi kalau mintak kerja kat mana-mana manager company tu lebih prefer kepada budak-budak UITM. Alaaaa macam budak UITM ni paling special la kat Malaysia ni.. Apa-apa pun mesti budak-budak yang dilahirkan dari UITM akan diberikan keutamaan.

Yeker?? Soooooooo semua orang yang kaya raya jadi jutawan kat Malaysia ni lepasan UITM la ekkk?? Ohhh macam tu Gomez baru taw hahahahaha!

For you information yer cik adik.. Memang ada company yang taste dia bebudak UITM je tapi tak semua okey. Habis ko fikir bebudak dari Uni lain takde nilai ker?? Lain kali cakap pakai otak okey! Kata bebudak UITM pandai.. Tapi asal ko kurang ekk??-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2