Awek ni mabuk sampai tercirit dalam Kelab Malam.. Wekkkk!!

Alamakkkk !! Pergi kelab malam nak layan lagu.. Sekali ada awek cirit siot hahaaaa! Seriusly punya cirit tak main-main okey. Macam tak percaya pun ada tapi itu la kenyataan dia. Ni baru first time Gomez dengar orang cirit dalam club.

Geli geleman pulak bila tengok, bukan setakat berak siap cirit birit lagi tu dengan meleleh sumua cukop. Bertabur penuh dekat atas lantai kelab malam tu. Yukssssss!! Meloyakan betul lah.. Pengotor betul minah ni.

Katanya insiden cirit birit ni berlaku dalam kelab malam Zouk dekat Kuala Lumpur. Habis semua orang kat dalam tu lari keluar semuanya gara-gara taik yang bertaburan kat atas lantai tu. Giler sapa nak duduk dalam tu dengan bau busuk kan, memang tak ar!

Ntah apa la yang menyebabkan awek tu sampai cirit birit sampai macam tu sekali, makan julap banyak sangat kot sampai cuci habis apa yang ada kat dalam perut tu. Haishhhh kalau sakit perut pi la tandas yang hang pi lepas hajat dekat situ apesal.

Rosak sungguh hahahaa! Habis satu Zouk lari keluar.. Kelakar betul la dan yang paling best boleh pulak awek ni buat dunno je bila dia berak, kacau pala betul!-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2