BERTELANJANG bulat mungkin bukan sesuatu yang memalukan buat seorang wanita yang menetap di negara jiran Singapura ini.

Manakan tidak, dia mempunyai hobi berbogel di tempat awam sebelum berkongsikan gambar tersebut dengan bangganya di laman Tumblr.

Kredit Gambar: STOMP

Terbaharu, aksi wanita tersebut dikongsikan di forum-forum dan laman web Stomp,bergambar tanpa seurat benang pun di beberapa kawasan awam termasuk di tengah-tengah jalan sekitar Singapura.

Kredit Gambar: STOMP

Kredit Gambar: STOMP

Terdapat saksi mengatakan, wanita itu yang turut disertai pasangannya, bukan sahaja bergambar bogel malah melakukan aksi seks di kawasan awam terbabit.

Begitu pun kebanyakan anggota masyarakat yang menyaksikan perlakuan tersebut dikatakan mengambil keputusan untuk tidak mengendahkan mereka dan beredar walaupun terkejut.

Sebelum gambar ‘siri bogel’ di atas, wanita sama pernah mencetuskan kontroversi dalam kalangan netizen seberang apabila aksinya berbogel dan hanya memakai topeng Santa di satu kawasan parkir awam tersebar.

Kredit Gambar: STOMP

Kami syak mungkin wanita ini rasa ‘hot’ bila gambarnya sebelum ini menjadi viral jadi dia nak mengulang kemasyhuran dengan cara sama la kot.. harap-harap jangan ada lak orang Malaysia yang tiru ye?

– MYNEWSHUB.CC