HANGAT! Abby Abadi Kahwin Dengan Norman Hakim Bukan Sebab Cinta?

SENSASI! Pengakuan Abby Abadi akan perkahwinannya sebelum ini dengan Norman Hakim bukan kerana cinta. Betul ke? Apa kisahnya kak Abby?

Untuk pengetahuan, Abby Abadi memuat naik satu kapsyen yang agak memeranjatkan kami di laman Instagramnya. Sangat tertarik dan teruja untuk mengetahui kisah sebenar.

HANGAT! Abby Abadi Kahwin Dengan Norman Hakim Bukan Sebab Cinta

Abby Abadi bersama Memey Suhaiza

“sebenarnya lama dah kita simpan. Kita… Kita… Kita nak cakap “@MemeySuhaiza tu cantik sangat kan? Hehe.. Kita sayang dia. Pastu kita nk bgtahu juga yg Norman & Memey sangat2 serasi bersama. Sama cantik, sama padan, seia sekata, sejiwa semualah. Hehe.. .

Ngan kita? Kitaorg kahwin bukan sebab cinta sebenarnya… Sebab apa? Jeng! Jeng! Jeng! Taktahu la En @normanhakim_786 nk akui ke tak perkara ni tapi….. Itulah dia yg sebenarnya…. Rasa Sy la. Apa dia? Jemput Solat Isyak dulu k. Panjang umur murah rezeki, dpt persetujuan En Norman, Sy cerita nanti. Siap ngan gambar sekali sbg bukti hehe.. Jemput Solat dulu k. Ingat kami & Anak5 dlm doa kalian ye.”

Namun, Abby Abadi tidak sekalipun menceritakannya selagi masih belum mendapat kebenaran daripada Norman Hakim, bekas suaminya dahulu.

Advertisement

Mungkin semua sudah sedia maklum kegagalan rumah tangga mereka sebelum ini, namun nyata sekali pasangan ini boleh dijadikan contoh bagi pasangan luar sana yang pernah bercerai.

Abby dan Memey seolah-olah tiada sengketa antara mereka dan dilihat seperti satu keluarga yang bahagia bersama. Apa jua kegembiraan dikongsi bersama-sama.

HANGAT! Abby Abadi Kahwin Dengan Norman Hakim Bukan Sebab Cinta

Norman Hakim dan Abby Abadi bersama-sama ketika kejohanan sukan tahunan anak mereka.

Memang sangat terharu melihatkan mereka sekeluarga yang berjaya menjalinkan hubungan erat termasuk anak-anak mereka yang kini kian membesar.

Walaupun jauh di sudut hati kami yang tidak sabar apakah kejutan mengenai pendedahan yang bakal Abby Abadi kemukakan, kami berharap hubungan mereka akan bahagia sampai akhir hayat.

HANGAT! Abby Abadi Kahwin Dengan Norman Hakim Bukan Sebab Cinta

2,548 total views, 2,548 views today

ep2p-5small