Warga emas 94 tahun ini bunuh 3’681 tahanan semasa perang..

Biar betul? Seorang warga emas berusia 94 tahun dihadapkan ke mahkamah di Jerman baru-baru ini atas pelbagai tuduhan membabitkan 3,681 dakwaan bersubahat membunuh tahanan semasa suspek berkhidmat di sebuah kem Nazi.

Wow, bukan sorang dua, beribu-ribu kot..Biase la, kisah dahulu .. Mana boleh masa turn back Setiap kesilapan ada la hukuman dia.. Nak tak nak, kena follow jer.

Menurut pendakwaraya  di Bandar Schewerin, Stefan Urbanek berkata, suspek yang tidak dinamakan itu merupakan bekas sarjan yang berkhidmat sebagai pegawai perubatan di sebuah kem hospital yang dikendalikan oleh unit separa tentera di Auschwitz. Oh, begitu rupanya..

Tapi kenapa sanggup bersubahat membunuh.. Takkan la tak tahu apa effect dia di masa depan..Rasenyer korang tahu kot tentera Nazi memang kejam..What you give, you get back.. Opsss.tak gitu?

Nak buat macam mana kan..Nasi dah jadi bubur.. Masa buat tu ,tak nak fikir plak.. Just tunggu dan lihat jer la keputusan mahkamah.. ~~MiraAzhar/UtaraNews.com

ep2p-5small