Wanita maut kerana minum “Energy Drink”

Biar betul?? Seorang wanita maut angkara air energy drink ‘jaguarbomb’ nih..Alahai, macam tu plak yerr.. Sebelum ni, tak pernah la plak dengar cerita pelik-pelik gini kan.. Heran sungguh…

Mangsa , Jayde Dinsdale berusia 19 tahun ditemui meninggal dunia dalam keadaan menyayat hati. Hasil siasatan menunjukkan mangsa terlebih ‘dose’.. Pihak polis menemui 10 bekas minuman Jagerbombs  di sekitar ruang tamu rumah mangsa di Yeovil, Somerset.

Haisk la, tu la kalau fanatik sangat dengar air energy ni.. Pihak polis mengklasifikan sebagai kematian biasa. Namun begitu, pihak keluarga mangsa mahukan penjelasan daripada syarikat minuman tersebut. Anak dorang mati kot, takkan nak duduk diam lagi..

Siapakah yang  harus dipersalahkan?? Ermm, rasenyer wanita ni kot.. Mana boleh kita minum air energy banyak-banyak. Takkan itu pun tak boleh fikir kot.. Adoi la..

Buat penggemar energy drink nih, baik korang kurang-kurangkan minuman energy ni yer, kot iya pun nak minum, biarlah kena pada ‘time’.. Tak gitu?~~MiraAzhar/Utaranews.com

ep2p-2