Rihanna Kini Wajah Terbaru Dior

Setelah Rihanna Dilantik Sebagai Pengarah Kreatif Puma kini rezekinya semkain bertambah setelah dilantik sebagai wajah terbaru jenama terkenal Dior untuk kempen Secret Garden yang akan dilancarkan pada musim luruh ini. Penyanyi popular Rihanna bukan sahaja laris dalam bidang seni suara, malah turut menjadi pilihan banyak rumah fesyen untuk mewakili jenama mereka. Namun lumrah menjadi selebriti sudah tentu menjadi perhatian media massa terkini ‘Fesyen Rihanna Di Grammys Jadi Jenaka Di Laman Sosial‘.

Menarik : 4 Gambar Rihanna Jalani Sesi Fotografi Dengan Jerung

Rihanna Kini Wajah Terbaru Dior2

Rihanna Kini Wajah Terbaru Dior

Kejayaan ini meletakkan Rihanna sebaris dengan beberapa bintang terkenal lain yang pernah mewakili Dior seperti Jennifer Lawrence, Marion Cotillard dan Natalie Portman. Lebih membanggakan, Rihanna juga menjadi wanita kulit hitam pertama dipilih sebagai duta jenama ini.

Jenama Dior telah dikenali seluruk pelusuk dunia tetapi pemilihan Rihanna sebagai duta terbaru sangat bijak kerana wanita ini mempunyai aura tersendiri dan mempunyai peminat diseluruh pelusuk dunia. Penulis yakin jenama Dior bakal lebih meletop dipasaran. Ahakss! tunggu dan lihat sahaja.

6 total views, 6 views today

ep2p-2