Result SPM of The Year yang paling gempak.

Woooowwwww ! yang ni result Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang paling WIN ! sekali. Haha ! Selalunya korang tengok orang kongsi result SPM yang cemerlang straight A ja kan. Tapi kalau korang tengok result SPM yang satu ni mesti korang terkejut gila.

Tererrr siot budak ni, bukan takat dapat satu gagal, tapi baki subjek yang lain dia tak datang ambil peperiksaan beb ! Kritikal sangat dah rasanya budak ni. Mungkin dia rasa subjek Bahasa Melayu dia yakin boleh lulus sebab tu dia hadir.

Tapi lepas jawab subjek Bahasa Melayu mesti dia rasa terus down sebab susah, sebab tu la subjek lain dia terus tak datang hahaaa, agaknya la kan.

Ishh ishhh ishh first time ni Gomez tengok slip result yang macam ni. Memang kental la adik ni. Takpe dik ! Orang kata result SPM tak penting. SPM hancur pun takpe nanti boleh berjaya jugak kalau ada usaha.

Itu pun kalau ada rezeki la kan. Pandai dia buat surprise dekat family dia noh haha !-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2