Pasal gemuk je punn.., Penduduk buat bantahan terhadap Facebook!!

Haha.. Macam-macam hal!! Isu gemuk pun nak buat petisyen online ke. Eisshhh, pelik sungguh la penduduk atas dunia nih.. Hanya kerana ‘I am feeling fat’, ade sesetengah warga United Kingdom tak senang duduk malah lancarkan petisyenn..Gempak gilerr lah..

Haih la.. Nak kate mangkuk, sah-sah ada otak untuk berfikir. Kalau ya sekalipun tak suka, tak perlu lah guna.. Ni tidak, siap tak puas hati lagi.. Ape hal beb?? Korang ni sah-sah mental.. Ye la, Facebook takde salah apepun,cuma korang ‘over’ sangat..

Petisyen yang dilancarkan itu sebenarnya adalah untuk si Mark Zuckerberg.. Dorang mahu si Mark hapuskan perkataan tersebut.. Difahamkan, ada diantara mereka tak suka dengan perkataan itu..

Wowww, 15 ribu orang kot.. Dasyat jugak yerr…Haha.. Lepas nih, Mark kena ubah ayat.. ‘I am  feeling thin’, hehe, mesti ramai suka.. Ye dak?

Dah gemuk tue, gemuk la.. Itu pun nak amik hati ker.. Ape pun tak boleh..Kesian si Mark, ade jer orang nak protess..~~MiraAzhar/Utaranews.com

ep2p-5small