KECOH ‘ALIEN’ DITANGKAP NELAYAN AUSTRALIA

Biar betulll??Isk, ade alien tengah laut.. Amboi, kecoh habis satu dunia selepas seorang nelayan terjumpa seekor ikan yang rupanya seperti alien di perairan Australia.. Mesti korang tak percaya kan dengan bentuk ikan tu..Unik sangat.. Cantik la jugak.. Hehe..

Haisk, sekali pandang ,macam ikan jerung pun ade.. Tapi tengok lagi sekali, macam ikan lain plak..Tak tahu la ikan jenis ape.. Siap ada yang cakap itu ‘goblin’..Jauh bebenar pemikinran.. Untung betul nasib nelayan tu kan.. Ye la ,tak pasal-pasal diri ‘famous’ angkara ikan..

Bukan senang kot..Nelayan yang bernama John Hurt itu segera menarik ikan berkenaan keluar dari laut..Dia sendiri terkejut dan hampir sakit dada kerana melihat bentuk pelik ikan berkenaan..
Senang cerita, memang super duper teruja.. Eleh, kalau kita pun ,mesti terhegeh-hegeh melompat.. Menakjubkan!! Agak-agak korang ikan ape yer.. Gigi tajam plak tue..Sampai sekarang, masih menjadi tanda tanya..

Risaunyer.. Adakah ia benar-benar alien.. Ngeri siot.. Kalau lah kena ngap, mesti kudung kaki sebelah.. Harap-harap ada pihak yang sudi ‘check’ dan buat ujikaji khas mengenai haiwan nih yerr..Bila dah dapat jawapan, mesti kita semua ‘lega’.. Ye dak? ~~MiraAzhar/Utaranews.com

ep2p-5small