KANTOI Solat Dhuha.. Lelaki ni tunjuk kebodohan dalam Facebook.

Sejuknya mata memandang.. Bagusnya lelaki ni boleh buat calon menantu ni. Siap buat solat sunat lagi tu. Sapa yang tak mau calon suami yang alim macam ni kan. Kalau tengok gambar saja okey lagi, cer korang baca kepsyen dia.

Hurmmmm.. Macam ada something yang tak kena ja kan hahaha. Adoiyaiii.. Desperate sangat kot nak tunjuk kat orang kata yang diri tu buat solat Dhuha yang banyak ganjaran pahalanya ni. Kalau betul-betul buat tu Alhamdulillah lah.

Tapi kan bang, kenapa pi snap picture plak time tahayat terakhir hahahaha, kantoi la der. Kalau yer pun nak tunjuk, selfie lah time dah habis solat kihkih.

Zaman sekarang ni nak solat pun nak selfie kan. Bila niat tu nak menunjuk free-free ja pahala solat tu hilang. Yela solat sebab nak menunjuk bukan niat untuk Allah Taala.

Tak tahu la dunia akhir zaman ni semuanya dah terbalik. Buat baik pun dah tak ikhlas dah sekarang ni. Berdoa pun dekat keyboard je, tah sejadah ingat ke tak ingat ke tak tahu la.-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-5small