Kaka Azraff mengamuk dipanggil gelaran LEMBU di Instagram..

Amboi ‘hard core’ betul peminat-peminat Kaka Azraff ni.. Boleh pulak mereka ni samakan Kaka dengan lembu.. Sama tang mana tu?

Menerusi laman Instagramnya, Kaka telah memuatnaik sekeping gambar ala-ala pelakon Bollywood.. Sekali pandang Miss A ingatkan pelakon Bollywood mana.. Dua kali pandang Kaka lorh! Bukan pemakaian ala-ala Bollywood, Kaka dikecam..

Tetapi, disebabkan penggunaan cincin hidung yang dijadikan aksesori olah Kaka.. Motif Kaka pakai macam tu Miss A tak tahu la pulak.. Fesyen la kot.., kita ni yang tak tahu fesyen..

Tapi entah apa-apa punya fesyen la sekarang ni.., memang patut lah dia disamakan macam lembu.. Fesyen ni Miss A rasa lembu ja yang pakai.. Memberi kemudahan penjaga lembu senang menarik hidung..hahaha..

Ramai jugak la peminat Kaka samakan dia dengan lembu.., bila Miss A baca komen mereka memang boleh berdarah telinga..

Apa yang Miss A dapat lihat Kaka ni tampil ‘cool’ tanpa memberi apa-apa komen membalas kutukan itu.. Mungkin dia dah biasa terima kutukan macam ni.. Memang Miss A respect dia punya kesabaran level tertinggi.. Miss A/UtaraNews.com

ep2p-5small