Intan Ladyana Kini Sudah Berubah?

Macam-macam gosip yang melanda diri Intan Ladyana sejak hubungan cintanya bersama pelakon Kamal Adli berakhir. Dengar-dengar cerita “Intan Ladyana Kini Ada Kekasih Baru?“. Sejauh mana kebenarannya kami pun tidak pasti namun “Intan Ladyana Nafi Punyai Pengganti Kamal Adli“.

Bukan itu je, Intan juga dikatakan semakin sombong dan perangainya sudah berubah malah menjauhi diri daripada kawan-kawan.

Walaubagaimanapun, Intan tampil memberi penjelasan di Melodi bagi menjawab segala dakwaan yang tidak benar terhadap dirinya. Menurut Intan, dirinya sama sekali tidak pernah berubah dan masih Inta Ladyana yang dahulu.

Intan Ladyana Kini Sudah Berubah

Intan Ladyana menepis dakwaan kononnya sudah berubah dan sombong

“Mungkin perkara ini timbul pada pihak kawan-kawan dia (Kamal Adli). Bila saya sudah tidak berkawan dengan dia lagi maka saya pun tak jumpa kawan-kawan dia dah”

“Saya juga tidak berapa sihat dan banyak luang masa di rumah. Badan saya perlukan rehat ketika ini. Malam pun saya tidak keluar rumah. Kalau ada masa, saya hanya akan keluar dengan BFF (best friend forever) saya sahaja,” jelas Intan.

Intan Ladyana Kini Sudah Berubah

Baca artikel sebelum:- Kamal Adli Terkilan Intan Ladyana Ditemani Kekasih Baharu Di Venice

Mungkin keadaan sudah tidak seperti sewaktu dirinya bersama Kamal Adli dan Intan mempunyai alasannya tersendiri. Oleh sebab itu, Intan memohon maaf kepada mereka yang mungkin terasa dengan perlakuannya. Pape pun diharapkan hubungan Intan dan kawan-kawan kembali baik. Say Peace No War. Ahaks.

2 total views, 2 views today

ep2p-5small