Inilah yang dikatakan bodoh tak boleh di ikut..

Kalau cakap ‘mangkuk’, marah plak.. Mana taknya, sorang lelaki sanggup membiarkan dirinya di hurungi semut.. Eh la, takde keje sangat kot gamaknya.. Perkara-perkara macam tu jugak yang dia kempunan nak buat..

Eii, tergamak sakiti diri sendiri yerr?Perangai tah ape-ape.. Oh yaa, ape eh yang sebenarnya berada dalam pemikiran dia.. Kenapa dia sanggup buat macam tue..Misteri suungguh..Sampai sekarang, masih takde jawapan kot.

Takpa lah.. Mayb tu minat dia kot.. Siapalah kita nak menghalang. Ye dak? Hidup kan atas diri masing-masing.. Kalau teringin nak rase sakit, boleh la join da club dengan Andrews Ucles ni yer..

Sesetengah orang kalau sakit tue, means dia boleh hilangkan masalah dalam hidup.. Ntah la kan.. No comment..Tapi jangan sampai orang anggap korang ‘gila’ dah la yer..,kerana aktiviti ‘bijak’ tuh..~~MiraAzhar/Utaranews.com


ep2p-2