Clash Of Clan versi pengantin melayu.. Stylo lah!!

Perhhhh ! Stylo giler dia punya banner kenduri kawin, kreatif betul zaman sekarang ni. Macam-macam design dorang buat. Bukan setakat kad kawin je dorang buat design yang unik.

Sekali dengan banner rumah kawin pun dorang boleh buat. Mesti pengantin ni kaki main Clash of Clain (COC). Sampai banner kawin pun dorang buat tema coc. Besar kot memang sempoi habis laaa. Laki bini gila main coc kot ni.

Tapi jangan sampai dah kawin pun asyik nak main coc je alamatnya bangun pagi breakfast coc jela, jimat kos sara hidup haha ! Best ke main coc ni, Gomez tengok macam biasa ja.. Tapi bila tengok orang lain main, sampai tak ingat dunia.

Kadang-kadang tu yang gila obses sangat tu sampai tengah drive pun boleh layan benda ni, sampai yang cerai berai pun ada pasal benda alah ni.

Bagi pakcik makcik yang datang kenduri pengantin coc ni mesti tertanya-tanya apa kebenda la banner ni kan. Apa yang pasti memang sempoi la tema coc ni.-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2