Betul ke Ajak Shiro dah mula besar kepala?

Kumpulan Shiro memang bukan satu nama yang perlu diperkenalkan lagi, kalau sebut je.. Mesti semua orang kenal..Tak dapat dinafikan populariti Shiro dan ahlinya Ajak semakin meningkat naik..

Tetapi, bila dah terkenal ni memang tak dapat lari dari gosip panas.. Terbaru Ajak dikatakan dah lupa diri bila lama tak balik ke kampung halaman..

Gosip ni mula tersebar bila ada saudara terdekat Ajak sendiri yang maklumkan perkara ni.. Saudara terdekat Ajak berkecil hati bila pelawak ni jarang dah meluangkan masa bersama keluarga di kampung..

Ajak mengakui dia sibuk dengan jadual seni.., tapi ada jugak balik kampung dan jenguk sanak saudara jika masa terluang..

“Saya mengaku saya jarang pulang ke kampung tetapi itu bukan bererti saya langsung tidak pulang untuk melawat keluarga saya dan bersikap lupa diri.

Sekiranya saya tidak dapat pulang saya akan hubungi ibu dan ayah selain keluarga yang lain untuk bertanya khabar mereka.”

Ajak sendiri tertanya-tanya siapalah saudara yang meluahkan rasa hati kat media ni.. Haa.. balik nanti ko cari la siapa gerangan empunya badan yang buat gosip ni..hahaha

Kalau dah melibatkan diri dalam industri hiburan jadual seseorang artis tu memang padat, Tambah-tambah lagi bila terima tawaran tak henti-henti.. Miss A/UtaraNews.com

ep2p-5small