Baju Misteri ini semakin menghantui pelayar Siber..

Tak tahu la apa yang peliknya dengan dress berwarna biru hitam ni. Tapi yang anehnya baju ini tiba-tiba menjadi viral di Twitter. Siap Trending pulak tu, ni yang Gomez tak faham ni kalau cantik xpe gak. Ni cuma so so ja.

Katanya dorang nak buat experiment perbandingan warna, sebab ada sesetengah orang nampak yang baju ni warna putih belang emas, ada jugak yang nampak warna kelabu. Hurmmmm !! Korang nampak baju ni warna apa pulak??

Ada yang kata sebenarnya baju ni warna putih emas, aikkk !! Tapi macam mana dalam gambar boleh nampak lain pulak kan. Hahaaaa… Peninggnyaaaa !!

Warna baju ni berubah disebabkan tona warna pada gambar tu. Gomez nak explain lebih-lebih pun tak berapa faham. Tapi kalau dah edit ikut tona warna dalam gambar tu memang sah-sah la warna baju ni berubah.

Semua orang tahu laaa hahaaa.. Tapi ntah la dorang punya experiment ni untuk apa. Maybe nak uji penglihatan kita kot. Tah lah peninggggg rrr ! Tapi yang tak puas hatinya kenapa kena Trending kahkah. –TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-5small