Babi bertatoo jadi kegilaan di China.. Macam ni pun adaaa..

Apakah ini?? Babi bercorak plak wujud.. Cantiikkk ker?Haisk, macam-macam sungguh.. Ni bukan kejaiban okay.. Sebenarnya, kesemua haiwan babi itu telah dilukiskan tatu Disney.. Haha.. Lawak pun ade. Kemain lagi eh design dia..Macam-macam adaa..

Lucu! Haa, korang jangan terkejutt yaa.. Pig bertatu ni menjadi rebutan di kalangan penduduk di China. Dianggarkan harganya mencecah  £ 50,000 sekeping..Mahal kot.. Haiskk, pelik sungguh.. Dah la harga tinggi, tapi still orang nak..

Namun begitu, beberapa aktivis menyelar tindakan pemilik haiwan ini.. Ye la, ia tetap haiwan.. Then kena tatu plak.. Faham-faham jer la.. Tak tau nak kata apa dah..Harap-harap tak cetus perang besar la yer..

Nasib baik la kita ‘diharamkan’ sentuh apatah lagi makan.. So, korang ley la berjimat duit.. Hehe.. Biarlah, setiap orang berbeza cara hidup dia.. Kita takde hak pun nak bersuara tentang ‘duit’ mereka.Ye dak?~~MiraAzhar/Utaranews.com

ep2p-5small