Artis pompuan ni mengaku berhubungan kelamin 500 kali semalam.. Wohaa!!!!

Ishhh giler ke hape buat seks 500 kali sehari hahaaaa ! Makkkk aiii banyak betul, tak masuk akal langsung lah. Kalau betul la 500 kali sekali isshhh rasa-rasanya macam pengsan dah paaa !

Mungkin tu cuma perumpamaan bintang sensasi Kim Kardashian untuk mendapatkan anak dengan suaminya, Kanya West.

Yela sebab nampak macam desperate sangat nak dapatkan anak yang ke dua. Dengar-dengar khabar angin, hubungan dorang macam ada masalah sikit.

Sebab tu la dorang tengah usaha nak dapatkan anak ke dua. Kata orang anak ni merapatkan hubungan, ehhh tapi anak yang sulung tu tak rapatkan hubungan pasangan ni ke ek??

Kalau iyer pun agak-agak la sampai mengaku buat melakukan hubungan intim sampai 500 kali sekali. Terkejut Gomez taw, korang pun mesti macam perhhhhhhh.. Serius ke ni, power betul kan. Kalau minum tongkat ali pun tak sampai macam ni.

Hahaaa ! Lepas tu si Kim ni pun dengan tak malunya cerita kat satu rancangan temu bual stesen radio baru-baru ni pasal aktiviti seksnya tu dengan suami. Fuhhhhh.. Open sangat dah tu, kalau dah sporting ni sampai dalam kain pun cerita.

“Saya berusaha keras dan saya cuba melakukannya banyak kali sehari semampu yang saya boleh,” katanya.-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2