Anjing disamakan dengan muka Hitler.

Amboi, main sedap mulut je eh.. Ye la, boleh plak samakan anjing ni dengan Hilter.. Haha.. Korang kenal tak sapa Hitlerr nih…Ala, Adolf Hitler (20 April 1889 – 30 April 1945) adalah seorang tokoh politik di Jerman antara akhir 1920-an dan 1940-an.

Beliau terlibat dalam Perang Dunia I tetapi memain peranan penting dalam Perang Dunia II. Beliau terkenal sebagai orang yang berjaya menyatukan penduduk berbahasa Jerman walaupun akhirnya negara itu berpecah kepada dua bahagian iaitu Jerman Timur dan Barat.

Senang cerita, dia nih sorang yang kejam la.. Korang tengok la wajahnya, bukankah kelihatan sedikit bengis.. Hehe..Kesian plak dekat anjing nih kan.. Rata-rata memanggilnya Hilter.. Tak dijangka kot.. Sememeh jer muka .. Hehe..

Malah ,ada yang berpendapat anjing tersebut ada ‘talian darah’ dengan Hitler.. Jauh sungguh pemikiran.. Takkan lah anjing nak disamakan dengan manusia plak.. Ye dak?

Kini, pemilik anjing di Amerika menjadi ‘terkenal’ gara-gara anjing peliharaannya.. Mulut manusia, memang macam ‘ayam serama’.. Opss.. Haha.. ~~MiraAzhar/Utaranews.com 

ep2p-2