Alat permainan ajar kanak-kanak bahasa lucah.

Amboi, makin maju dunia ni , makin tak senonoh plak..Mati-mati ingatkan alat mainan ni boleh bersuara perkatana mak,ayah, sayang.., tetapi perkataan ‘Fuck You’ pun boleh.. Wow, hebat gilerr lah..Tak pernah tahu la plak.. Haha..

Terang- terang alat mainan berkenaan digunakan untuk kanak-kanak berusia 5 tahun kebawah.. Kalau dah masa kecik dengar macam tu, nanti besar tak tahulah macam mane kan… Adoi la.

Alat mainan yang dimaksudkan adalah mainan Peppa Pig yang mana ia merupakan tablet ajaran khas untuk kanak-kanak..

Gara-gara itu, ibu bapa Amari Hitam terkejut setelah anak mereka menuturkan perkataan terbabit. Mainan itu dibeli pada harga 20 pound dari Argos..

Kini, keluarga berkenaan menunggu maklum balas dari pihak Inspiration Works berkenaan isu tersebut..

Haisk la.. Tak elok ajak budak-budak macam tu.Ingatan budak kecil lagi kuat berbanding kita okay.. So, jangan cetuskan kontroversi murahan yerr.. ~~MiraAzhar/Utaranews.com

ep2p-2