5 Foto Romantis Ramona Zamzam Bersama Bakal Suami

Tahniah diucapkan kepada Ros Ramona Qadira Mohd Zamzam atau lebih dikenali dengan Ramona Zamzam bakal mengakhiri zaman solonya dengan seorang jejaka Palestin, iaitu Rami Alashkar. Majlis pernikahan mereka bakal berlangsung pada 15 Mei 2015, pasti ramai peminat dah tidak sabar menantikan hari bahagia mereka. Tak gitu?

Pastinya Ramona Zamzam kini sedang sibuk membuat persiapan perkahwinan yang bakal berlangsung. Yelar kan, majlis tingal beberapa bulan sahaja lagi dan banyak perkara yang perlu diselesaikan. Pendedahan perkahwinan Ramona Zamzam telah tersebar apabila membuat kenyataan bakal berkahwin di media massa. Jadi berita tersebut pastinya memberikan berita gembira buat peminat. Dengar cerita, Ramona Zamzam memilih jejaka dari luar negara kerana serik bercinta dengan lelaki tempatan selain sikap Rami yang cukup menyenangkan membuatkan dia selesa bersama jejaka berusia 27 tahun itu.

Menarik : Ramona Zamzam Pilih Lelaki Palestin

Sedikit sahaja lagi hari istimewa pasangan ini akan muncul, banyakkan bersabar dan semoga majlis yang dirancang bakal berjalan dengan sempurna. Eh!

Advertisement

Ramona Zamzam Dan Bakal Suami

Ramona dan Rami Bakal bernikah pada 15 Mei nanti

ramona zamzam

ramona2

ramona3

908 total views, 908 views today

ep2p-5small