Yana Samsudin, Hanez Suraya Memborong Kain Di Bangkok

            
        

                    
  

  

Amboi Sakan!

Dua pelakon cantik Yang Telpon hendak membina rumahtangga tak lama lagi, Yana Samsudin dan Hanez Suraya dikhabarkan Terbang sehingga ke Bangkok, Thailand Bagi Membuat Persiapan hari Bersejarah Bye.

Menurut portal Laporan Berita Harian, Kedua-duanya Telah lenang di sana Sejak Sabtu Lalu Bagi MEMBELI-Belah kain.

Pemergian Yana dan Hanez turut ditemani doa pereka fesyen Yang Telpon Menghasilkan Persalinan buat hari persandingan Bye nanti iaitu Zery Zamry dan Wanpa.

[Artikel Berkaitan: Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Nikah 13 Februari Ini]

Yana Telpon hendak membina rumah tangga tanggal 13 Februari depan Dengan pasangannya Yang JUGA adik Carian kepada pelakon Farid Kamil iaitu Fadzil Zahari di Yong Peng, Johor.

Zery-Zamry

Berita tersebut mengejutkan Ramai Perasaan kerana terdapat desas-desus tentang Perhubungan Bye rasaya Jogja, Baik Yana mahupun Fadzil are gemar mengulas lanjut.

Sementara Hanez Pula, Telpon melangsungkan majlis perkahwinan Dengan Romie Razin Adilha Pada 14 Mac depan di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya.

Hanez dan Romie JUGA mengejutkan Ramai peminat kerana melangsungkan pertunangan Pada 3 Januari Lalu Perasaan rasaya ITU, Bye dikhabarkan Telah Berpisah Setelah Melalui EPISOD cinta Penuh Kontroversi. -MYNEWSHUB.CC

Yana Samsudin & amp; Tomok, Cinta Tak Pergi (Separuh Akhir Muzik Muzik 29)

Komen

komen

        

                                                    

ep2p-5small