SELEPAS GAMBAR ‘PANAS’ TERSEBAR,AWEK ARTIS AKHIRNYA TAMPIL

Sekeping gambar boleh membuat sejuta orang tertanya-tanya.., itulah perkara yang berlaku pada pasangan Zulin Aziz dan Ariz (Forteen).. Miss A pasti gambar pasangan ni mungkin dah buat ribu-ribu wanita menangis mengenangkan nasib..haha

Sekeping gambar Zulin dilihat seperti sedang bersanding di atas pelamin bersama Ariz.., membuatkan orang semua beranggapan mereka ni dah bertunang.. Ada pulak rakan-rakan artis mengucapkan tahniah kepada mereka..

Untuk mengelakkan terus berlaku kekeliruan, Zulin tampil menjelaskan segalanya.. Mereka berdua tak bertunang pun lah! Sekadar tangkap gambar di atas pelamin dengan Best Friend Forever.. Macam korang tak pernah buat kan.. Tapi korang mungkin buat dengan pasangan korang lah.. Dengan bff korang tak ambil kot gambar macam ni..hehe

So dah tahu mereka ni tak bertunang dah hanya kawan.. korang semua tak payah duk kecoh lagi Zulin ni rampas pakwe korang ke laki korang lagi ye.. Tiada cinta yang wujud antara mereka.. So korang semua masih ada peluang nak try.. Miss A/UtaraNews.com

ep2p-2